Често се получава при моята това придърпване от 1 на 2 скорост-отпускам съединителя без газ колата за момент се"замисля" и ако не подам газ придъпва и тресе.След като подам газта се оправя.Сменени са всички филтри наскоро!Някаква идея?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Придърпване от 1 на 2
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от raitchevколега аз от моя опит знам, че без газ кола не варви
както и да е, като си на първа, втора, трета и която и да е без да подаваш газ оборотите падат и съответно почва да придърпва дори може да ти загасне....Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Comment
-
Първоначално публикувано от KamenПървоначално публикувано от raitchevколега аз от моя опит знам, че без газ кола не варви
както и да е, като си на първа, втора, трета и която и да е без да подаваш газ оборотите падат и съответно почва да придърпва дори може да ти загасне....
като да спреш на скорост...
според мен е нормално на колегата да му придърпва като не дава газAlfa Romeo 156 SW, 1.9
Comment
-
Сега като се замисля ...наистина когато е студена може да се държи така, но странното за мен е, че тръгвам на 1 набирам и когато включа на 2 без газ отпускам съединителя и тя все едно въздух няма........Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от YonАбре хора тука иде реч за дизелова колица...... аре да помислим за съединител там за скорости та така....Как да проверя дали има хляб още в него, защото след 3-та предавка нямам такива проблеми!
Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
колеги не сте прави!!! Няма значение приятелката ми е с 307пежо 2.0дизел няма проблеми на 1ва без каз и на втора също колата си стиго определената сторост и не предърпва както и на мойта няма проблем дори на леко нагорнище го качвам на 2ра без да натискам педала за гасза и така и трябва да бъде питайте който искате. и аз имах същия проблем след една седмица компа ми даде прешка на бензиновата помпа и стря да и подава ток отидох на диагностика махнаха грешката и вече нямам проблеми и пробвах на нагорнище дори и пак вървеше без предърпване.Alfa Romeo 146 1.4 8V 94hp Boxer 97g.
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado_Keseraколеги не сте прави!!! Няма значение приятелката ми е с 307пежо 2.0дизел няма проблеми на 1ва без каз и на втора също колата си стиго определената сторост и не предърпва както и на мойта няма проблем дори на леко нагорнище го качвам на 2ра без да натискам педала за гасза и така и трябва да бъде питайте който искате. и аз имах същия проблем след една седмица компа ми даде прешка на бензиновата помпа и стря да и подава ток отидох на диагностика махнаха грешката и вече нямам проблеми и пробвах на нагорнище дори и пак вървеше без предърпване.Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от mitko_146и моятаэабива от 1на2 явно при този модел е тъи
При мен няма придърпване. Бате Йон е много прав, че двигателят е дизелов и при него подобни придърпвания като при бензина не са така характерни. Трима (едеин от друг по-уважавани
) колеги до момента дават глас за съединителя. Аз бих им се доверил
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от miromitevСега като се замисля ...наистина когато е студена може да се държи така, но странното за мен е, че тръгвам на 1 набирам и когато включа на 2 без газ отпускам съединителя и тя все едно въздух няма........
въздух няма - сместа ти е бедна на кислород
когато придърпва, така това се дължи на прекомерно количество гориво знаеш, че да запали огъня, му трябва кислород...AlfaRomeo 145 1.3
Opel Astra 1.6 ecotec
Comment
-
Не ми се вярва да е клъч
Имам една откачена теория подкрепяща мнението на колегата по горе /теорията предполага запушен филтър, та значи на първа форсирате ДВГ-то и на него му трябва въздух и почва да смучеобаче на ДВГ не му стига и почва да глъхне, така и на втора, ми ще попитате а що не глъхне на по-висока предавка
, ми щото там колата вече е ускорила и от движението и се създава налягане от вън на вътре /към филтъра/ и той почва да пропуска малко повече, което е достатъчно за работа на ДВГ.
Това обаче е само теория и тя може да се провери ако се отвори кутията на филтъра и се види състоянието му.
Колега а може да махнеш филтъра за малко и да покараш така да видиш ще го има ли пак глъхненето - не се шашкай звука ще е малко по различен от нормалноMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment